Бігова доріжка Jada Fitness JS-164016

Новий товар
Код: 193-01
Артикул: JS-164016
Виробник: Jada Fitness
Немає в наявності
9020 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою при отриманні
Безготівковий розрахунок на рахунок ФОП (без ПДВ)
Оплата частинами
Розстрочка

Доставка 0 грн по Україні
Доставка 0 грн по Україні

Безкоштовна доставка при сумі замовлення від 5000 грн.

- Нова пошта на відділення - 1-3 дні
- Нова пошта адресна доставка - 1-3 дні

- Іншими компаніями-перевізниками (уточнювати у менеджера)

Гарантія
Гарантія

Гарантія 12-36 місяців від виробника,
Обмін/повернення товару протягом 14 днів відповідно до "Закону про захист прав споживачів"

Опис Бігова доріжка Jada Fitness JS-164016

Якісна електрична бігова доріжка для дому, від відомого бренду Jada Fitness (Китай).

Виробник гарантує роботу тренажера протягом 18 місяців

Кардіотренажер для бігу Jada Fitness JS-164016 дуже добре зарекомендував себе, як ефективний засіб від зайвих кілограмів. Займаючись на біговій доріжці Jada Fitness JS-164016 3 рази в тиждень Ви істотно поправите своє здоров'я, підвищите витривалість, придбаєте тонус в м'язах. Навіть невелика пробіжка ввечері допоможе впоратися з втому і нервозністю, а вранці отримати заряд бадьорості і гарного настрою.

Бігова доріжка Jada Fitness JS-164016 - параметри і характеристики

Бігові доріжки бувають 2 видів: механічні і електричні. Принцип роботи механічної доріжки - бігове полотно рухається за рахунок м'язових зусиль людини, на відміну від електричної, де джерело руху - електричний двигун. Бігова доріжка Jada Fitness JS-164016 працює за рахунок мотора потужність 1,75 л. с. і може розвивати швидкість до 16 км / год. Швидкість бігу Ви змінюєте самостійно на дисплеї, і вона може бути будь-який в доступному диапозоне.

На вибір бігової доріжки впливають 2 важливі чинники: розмір полотна і максіальний вага. Максимальна вага користувача бігової доріжки Jada Fitness JS-164016 - 110 кг., Розмір бігового полотна - 40x120 см. Чим вище ці показники, тим солідніше потрібен електродвигун, для приведення бігової доріжки в рух, а значить на електроенергію буде витрачатися більше грошей, та й займати місця такий агрегат буде більше. Продумайте, хто буде займатися на біговій доріжці Jada Fitness JS-164016, і виходячи з необхідних услових вибирайте відповідний кардиотренажер.

Останнім часом з'явилася тенденція купувати бігові доріжки з більш високими показниками, ніж необхідно. Такі тренажери більш комфортні і надійні. Адже високий максимальна вага означає і вищий рівень міцності, відразу закладений в конструкцію бігової доріжки. На широкому біговому полотні будьте комфортно і великим і маленьким, але не навпаки.

Розміри і вага бігової доріжки Jada Fitness JS-164016:
Довжина: 164 см. Ширина: 73 см. Висота: 130 см. Вага: 55 кг.

Бігова доріжка Jada Fitness JS-164016 відмінно підходить для тренувань в домашніх умовах, особливо в маленькій квартирі. Тренажер легко складається, важить всього 55 кг., Може зберігатися на балконі або в коридорі. З переміщенням по квартирі теж не виникне проблем, виробник Jada Fitness (Китай) додав спеціальні коліщатка для транспортування.

Переваги тренувань на доріжці для бігу Jada Fitness JS-164016

Тренування на біговій доріжці Jada Fitness JS-164016 мають ряд незаперечних переваг:

  • Мати бігову доріжку будинку - дуже зручно. Можна бігати, коли є вільний час, самостійно обираючи зручний графік пробіжок, економлячи час. Ви не залежите від погодних умов, не відчуваєте діскофорт, тому що тільки почали займатися спортом, і ще не все у Вас виходить так добре, як хотілося б.
  • Бігова доріжка Jada Fitness JS-164016 дозволяє тренуватися набагато інтенсивніше. Можливість змінювати кут нахилу бігового полотна в діапазоні 0 - 10 градусів. Максимальна швидкість до 16 км / год. Змінюючи величину кута нахилу і регулюючи максимальну швидкість Ви можете побудувати тренувальну програму будь-якої складності.
  • Бігова доріжка Jada Fitness JS-164016 має набір вбудованих програм тренувань, кожна з яких спрямована на досягнення певної мети: зниження ваги, підвищення витривалості і т. Д. Кількість тренувальних програм: 25. Опис програм: 25 вбудованих програм тренування
  • Бігова доріжка Jada Fitness JS-164016 оснащена LCD дисплеєм, на який виведена маса корисної інформації. Час, пульс, калорії, швидкість, дистанція, кут нахилу. Управляти тренуванням стало ще простіше, всі функції у Вас завжди під рукою.

Купити доріжку для бігу Jada Fitness JS-164016 в Спортмагазин бігових доріжок і кардиотренажеров CardioFlex.com до Києва

Основні характеристики Бігова доріжка Jada Fitness JS-164016

Аммортизация полотна есть
Беговое полотно, см 40x120
Вентилятор нет
Вес тренажера точн., кг 55
Датчик пульса есть
Дисплей LCD
Класс домашний
Количество программ 25 встроенных программ тренировки
Количество программ точн. 25
Макс. вес пользов., кг 110
Мощность точн., л.с. 1,75
Складная да
Счетчик расхода каллорий есть
Тип электрическая
Транспортировочные ролики есть
Угол наклона 0 - 10
Функции компьютера Время, пульс, калории, скорость, дистанция, угол наклона
Макс. швидкість, км/ч 16
Гарантія, міс 18
Тримач пляшки есть

Відгуки про Бігова доріжка Jada Fitness JS-164016

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Відгуків про цей товар ще не було.

Схожі товари
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок