Бігова доріжка Jada Fitness JS-203251

Хит
Новий товар
Код: 50-01
Артикул: JS-203251
Виробник: Jada Fitness
Немає в наявності
7109 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою при отриманні
Безготівковий розрахунок на рахунок ФОП (без ПДВ)
Оплата частинами
Розстрочка

Доставка 0 грн по Україні
Доставка 0 грн по Україні

Безкоштовна доставка при сумі замовлення від 5000 грн.

- Нова пошта на відділення - 1-3 дні
- Нова пошта адресна доставка - 1-3 дні

- Іншими компаніями-перевізниками (уточнювати у менеджера)

Гарантія
Гарантія

Гарантія 12-36 місяців від виробника,
Обмін/повернення товару протягом 14 днів відповідно до "Закону про захист прав споживачів"

Опис Бігова доріжка Jada Fitness JS-203251

Відмінний кардиотренажер, електрична бігова доріжка для домашнього використання. Проізоводітель - Jada Fitness (Китай)

Виробник гарантує роботу тренажера протягом 18 місяців.

Бігова доріжка Jada Fitness JS-203251 - відмінний кардиотренажер. Заняття на біговій доріжці Jada Fitness JS-203251 підвищать Вашу витривалість, зміцнять серцево-судинну систему, допоможуть впоратися зі стресом, благотворно впливаючи на нервову систему. Якщо Ви використовуєте бігову доріжку Jada Fitness JS-203251 для корекції фігури, схуднення, то кращого помічника в боротьбі із зайвими кілограмами Вам просто не знайти.

Технічні характеристики бігової доріжки Jada Fitness JS-203251

Є 2 види бігових доріжок. Механічні, в яких полотно закріплено вільно, і рухається за рахунок Вашого ж руху. З кожним кроком Ви за рахунок поштовху переміщаєте бігове полотно механічної доріжки назад, залишаючись таким чином на місці. Зайве говорити, що навантаження на суглоби ніг при цьому зростає. Бігова поверхня в електричній біговій доріжці рухається самостійно, за рахунок сили струму. Бігова доріжка Jada Fitness JS-203251 оснащена електричним мотором потужність 0,75 і може розвивати швидкість руху до 12 км / год. Швидкість бігу Ви обираєте самостійно на дисплеї тренажера.

Розмір біговій поверхні Jada Fitness JS-203251 - 33x100 см., Максимальна вага бігуна - 80 кг. Чим вище ці показники, тим більше потужності потрібно від електромотора, і тим більше електроенергії буде витрачатися. І на габаритах бігової доріжки це теж позначається. Проаналізуйте, хто буде займатися, які параметри Вам необхідні.

Можна купити бігову доріжку з запасом, адже чим більше максимальна вага що займається, тим надійніше весь тренажер в цілому. Чим ширше і довше бігове полотно, тим комфортніше Вам буде на ньому займатися. Людина, з невеликою комплекцією, буде себе почувати комфортно і на вузькій і на широкій біговій доріжці, а ось здорованя на невеликому тренажері буде затісно.

Габарити бігової доріжки Jada Fitness JS-203251:
Довжина: 129 см. Ширина: 59 см. Висота: 123 см. Вага: 23 кг.

Невеликі розміри бігової доріжки Jada Fitness JS-203251, вага всього 23 кг., Наявність транспортувальних роликів і можливість складати роблять Jada Fitness JS-203251 ідеальним кандидатом для домашнього використання в невеликому приміщенні. Ви можете зберігати бігову доріжку Jada Fitness JS-203251 в коморі або на балконі в складеному вигляді, і діставати тільки для тренування.

Переваги занять на біговій доріжці Jada Fitness JS-203251

Заняття на біговій доріжці Jada Fitness JS-203251 в домашніх умовах мають ряд незаперечних переваг:

  • Власний спортзал будинку - це дуже зручно. Особливо якщо Ви ділова людина і не хочете витрачати час даремно на дорогу до фітнес-центру. На біговій доріжці Jada Fitness JS-203251 Ви можете займатися в будь-який час і в будь-якому обсязі. Тренажер завжди у Вашому повному розпорядженні.
  • Займаючись на біговій доріжці Jada Fitness JS-203251 Ви легко можете варіювати Ваші тренування. Максимальна швидкість до 12 км / год.
  • Вбудовані програми оздоровчих і спортивних тренувань, складені професійними спортсменами і тренерами. Кожна програма унікальна, і переслідує досягнення конкретного результату. Не знаєте, як бігати, щоб скинути вагу? Просто виберіть потрібну програму з доступного набору бігової доріжки Jada Fitness JS-203251. Кількість тренувальних програм: 3. Опис програм: 3 вбудовані програми тренування
  • Бігова доріжка Jada Fitness JS-203251 дозволяє повністю контролювати тренувальний процес. Ви точно знаєте, скільки кілометрів, за який час ви пробігли, з яким навантаженням і скільки калорій витратили. Тренувальна статистика дозволить Вам планувати тренування на біговій доріжці більш ретельно. LCD дисплей, з масою параметрів. Час тренування, пройдена дистанція, швидкість, витрата калорій, пульс. Тепер Ви можете вести статистику кожного тренування, відстежувати вплив збільшення або зменшення навантаження на Ваш організм

Основні характеристики Бігова доріжка Jada Fitness JS-203251

Аммортизация полотна нет
Беговое полотно, см 33x100
Вентилятор нет
Вес тренажера точн., кг 23
Датчик пульса нет
Дисплей LCD
Класс домашний
Количество программ 3 тренировочные программы
Количество программ точн. 3
Макс. вес пользов., кг 80
Мощность точн., л.с. 0,75
Складная да
Счетчик расхода каллорий есть
Тип электрическая
Транспортировочные ролики есть
Угол наклона нет
Функции компьютера Время тренировки, пройденная дистанция, скорость, расход калорий, пульс
Макс. швидкість, км/ч 6
Гарантія, міс 18
Тримач пляшки нет

Відгуки про Бігова доріжка Jada Fitness JS-203251

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Відгуків про цей товар ще не було.

Схожі товари
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок