Орбитрек Life Gear Mercury 93576

Код: 1530-01
Артикул: 93576
Виробник: Life Gear
Немає в наявності
4999 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою при отриманні
Безготівковий розрахунок на рахунок ФОП (без ПДВ)
Оплата частинами
Розстрочка

Доставка 0 грн по Україні
Доставка 0 грн по Україні

Безкоштовна доставка при сумі замовлення від 5000 грн.

- Нова пошта на відділення - 1-3 дні
- Нова пошта адресна доставка - 1-3 дні

- Іншими компаніями-перевізниками (уточнювати у менеджера)

Гарантія
Гарантія

Гарантія 12-36 місяців від виробника,
Обмін/повернення товару протягом 14 днів відповідно до "Закону про захист прав споживачів"

Опис Орбитрек Life Gear Mercury 93576

Задньопривідний магнітний орбітрек Life Gear Mercury 93576, виробляється компанією (Тайвань). В основному використовується в домашніх умовах.

Орбитрек Life Gear Mercury 93576 відноситься до заднеприводним, так маховик і система навантаження у нього розташований ззаду. Задньопривідні орбітреки мають довший хід педалей, важелі для рук також відразу приєднані до педалей, благодяря чому конструкція має мінімум рухомих частин, що підвищує плавність ходу і надійність всього тренажера.

12 місяців гарантійного терміну на орбітрек Life Gear Mercury 93576 від виробника (Тайвань). Тренажер зібраний дуже якісно і надійно.

Орбитрек Life Gear Mercury 93576 - поєднує в собі можливості бігової доріжки, велотренажера і степпера. Прекрасно розвиває і зміцнює м'язи ніг і рук, прес і спину. Відмінно підійде для розвитку витривалості, боротьби із зайвими кілограмами і підтримки м'язів в тонусі.

Якщо орбитрек здається Вам занадто інноваційним, Ви можете зупинити свій вибір на іншому типі кардиотренажеров - біговій доріжці , велотренажері, Спінбайк, степперах, гребному тренажері. Тренувальний процес будується за одним принципом, відрізняється тільки характер рухів і задіяні м'язи.

Заняття на орбітрек Life Gear Mercury 93576 підвищують витривалість, але що робити, якщо Ви хочете збільшити свої силові показники, накачати м'язи. Особливо це актуально для чоловіків, адже кожен хоче мати атлетичну струнку фігуру, рельєфний прес, потужні руки. Зверніть увагу на силові тренажери з вбудованим вагою або лави для жиму і штанги. Поєднуючи силові і кардіо тренування Ви будете розвиватися набагато гармоничней.

Технічні характеристики орбитрека Life Gear Mercury 93576

Магнітний орбитрек Life Gear Mercury 93576 - одна з найбільш просунутих моделей. Навантаження створюється за рахунок тяжіння маховика магнітним полем. Така конструкція (немає тертьових один про одного деталей) забезпечує безшумну роботу орбитрека довговічність роботи і невеликі розміри тренажера, дозволяє точно дозувати рівень навантаження.

Орбитрек Life Gear Mercury 93576 обладнаний порівняно невеликим маховиком - 6 кг. Маховик одна з найважливіших деталей велотренжера, на яку варто звертати увагу, він впливає на рівень навантаження, плавність ходу, вага і надійність тренажера.

Параметри орбитрека Life Gear Mercury 93576:
Довжина: 109 см. Ширина: 58 см. Висота: 157 см. Вага: 31 кг.

Порівняно невеликий домашній орбитрек Life Gear Mercury 93576 має низку незаперечних преимущест для використання в домашніх умовах на невеликій площі. Маленький вага - 31 кг., Можливість зберігати тренажер з складеному вигляді і транспортувальні коліщата, що дозволяють без особливих проблем переміщати орбитрек по квартирі. Призначений для людей вагою до 100 кг.

Довжина кроку орбитрека Life Gear Mercury 93576 - 53 см. Цей параметр дуже важливий для зручності використання тренажера.


Довжина кроку 50 - 60 см потрібна людям з ростом 180 - 190 см ..

У кожного є свій, індивідуальний, ритм серцевих сокрашенія, якого бажано дотримуватися під час тренувань на витривалість. Вимірювання пульсу - є.

Life Gear Mercury 93576, як і практично всі орбітреки, дуже компактний, місця для нього буде потрібно не багато, стане практично скрізь. У Вас навряд чи виникнуть проблеми з його розміщенням, на відміну від орбитрека, бігової доріжки або гребного тренажера.

Переваги занять на орбітрек Life Gear Mercury 93576

Їзда на орбітрек Life Gear Mercury 93576 мають ряд позитивних моментів:

  • Займатися на орбітрек Life Gear Mercury 93576 Ви можете в будь-який час, стільки, скільки захочете. Ви не витрачаєте час на дорогу до спортзалу, чи не перебудовуєте свій графік, можете перенести тренування, розбити її на частини. На вулиці дощ, сніг - у Вас власний тренажер для їзди на велосипеді, бігова доріжка і степпер - Life Gear Mercury 93576, Ви тренуєтеся круглий рік. орбитрек зайнятий? Тільки не для Вас.
  • Якщо Вам не подобаються одноманітні тренування, орбитрек Life Gear Mercury 93576 допоможе урізноманітнити тренувальний процес. 8 рівнів навантаження. Зміна навантаження - механіческое.Ізменяя на орбітрек Life Gear Mercury 93576 рівень навантаження Ви можете побудувати тренувальну програму будь-якої складності.
  • Орбитрек Life Gear Mercury 93576 має вбудований LCD дисплей, на який виведена маса корисної інформації - час, швидкість, дистанцію, втрачені калорії і пульс. Управляти тренуванням стало ще простіше, всі функції у Вас завжди під рукою.

В принципі все вищесказане відноситься і до інших видів кардіотренажерів: бігових доріжках, велотренажерах , Спінбайк, гребним тренажерів, степпери.

Купити орбитрек Life Gear Mercury 93576 в київському інтернет-магазині орбітреків і кардиотренажеров CardioFlex.com

Вибрати й купити орбитрек на будь-який смак можна в нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо бігові доріжки, орбітрек, орбітреки (еліптичних тренажери), спін-байки, степпери різних виробників, і в різних цінових категоріях. Все орбітреки представлені в нашому інтернет магазині підібрані по оптимальному співвідношенню ціни і якості. У нас накопичений великий досвід роботи з біговими доріжками, наші консультанти уважно вислухають Вас, і підберуть саме той спортивний товар або тренажер, який підходить Вам за всіма критеріями. Купивши орбитрек Life Gear Mercury 93576 в нашому інтернет магазині тренажерів Ви залишитеся задоволені своєю покупкою.

Основні характеристики Орбитрек Life Gear Mercury 93576

Вентилятор нет
Вес маховика точн., кг 6
Вес тренажера точн., кг 31
Возможность транспортировки есть
Датчик пульса есть
Дисплей LCD
Длина шага точн., см 53
Класс домашний
Количество программ нет
Компенсатор неровности пола есть
Макс. вес пользов., кг 100
Наличие сиденья есть
Регул. нагрузки механическая
Регулировка глубины шага нет
Система нагрузки магнитная
Счетчик расхода каллорий есть
Тип привода заднеприводный
Уровни нагрузки точн. 8
Функции компьютера время, скорость, дистанцию, потерянные калории и пульс
Гарантія, міс 12

Відгуки про Орбитрек Life Gear Mercury 93576

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Відгуків про цей товар ще не було.

Схожі товари
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок