Бігова доріжка BH Fitness F0 G6434

Новий товар
Код: 221-01
Артикул: F0 G6434
Виробник: BH Fitness
Немає в наявності
11760 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою при отриманні
Безготівковий розрахунок на рахунок ФОП (без ПДВ)
Оплата частинами
Розстрочка

Доставка 0 грн по Україні
Доставка 0 грн по Україні

Безкоштовна доставка при сумі замовлення від 5000 грн.

- Нова пошта на відділення - 1-3 дні
- Нова пошта адресна доставка - 1-3 дні

- Іншими компаніями-перевізниками (уточнювати у менеджера)

Гарантія
Гарантія

Гарантія 12-36 місяців від виробника,
Обмін/повернення товару протягом 14 днів відповідно до "Закону про захист прав споживачів"

Опис Бігова доріжка BH Fitness F0 G6434

Електрична бігова доріжка для дому , від популярного бренду BH Fitness (Іспанія)

Виробник дає гарантію на бігову доріжку - 12 місяців

Сучасні кардіотренажери відрізняються великою різноманітністю. Якщо Ваша задача - схуднути, кращого помічника, ніж бігова доріжка BH Fitness F0 G6434 Вам не знайти. Займаючись на біговій доріжці BH Fitness F0 G6434 Ви зміцните здоров'я, підвищите енергетичний рівень, придбаєте відмінну фізичну форму. Навіть невелике тренування після важкого дня допоможе зняти втому і побороти стрес, підвищить настрій.

Є 5 основних видів кардіотренажерів: бігові доріжки, велотренажери , орбітреки або еліптичних тренажери, гребні тренажери і степпери. Всі вони призначені для кардиотренировок, підняття витривалості, схуднення, зміцнення серцево-судинної системи. Якщо Вам не подобається бігати, виберіть альтернативний варіант.

Якщо ж Ви хочете підвищити силові показники, накачати м'язи, прес, Вам потрібні тренування на силових тренажерах . Оптимальний варіант - комбінувати силові і кардиотренировки, для комплексного розвитку тіла. Якщо Ви можете собі дозволити придбати додому бігову доріжку BH Fitness F0 G6434 і силовий тренажер, то у Вас вийде свій міні спортзал. При бажанні, замість фітнес станції можна купити стійку для жиму і присідань з олімпійської штангою .

Технічні параметри бігової доріжки BH Fitness F0 G6434

Бігові доріжки можуть бути механічними і електричними. Головна перевага електричної бігової доріжки BH Fitness F0 G6434 - двигун, який і створює рух бігового полотна. На механічній біговій доріжці джерелом руху є Ви самі, штовхаючи бігове полотно і змушуючи таким чином його зміщуватися, що погано позначається на суглобах ніг (через додаткове навантаження). Бігова доріжка BH Fitness F0 G6434, за рахунок електричного двигуна потужність 2,5 к.с., розвиває швидкість до 16 км / год. Швидкість регулюється на дисплеї.

Розмір біговій поверхні BH Fitness F0 G6434 - 40x128 см., Максимальна вага бігуна - 110 кг. Чим вище ці показники, тим більше потужності потрібно від електромотора, і тим більше електроенергії буде витрачатися. І на габаритах бігової доріжки це теж позначається. Проаналізуйте, хто буде займатися, які параметри Вам необхідні.

Багато хто віддає перевагу бігові доріжки з більш високими показниками, ніж їм необхідні. Адже від максимального ваги людини, залежить не тільки, хто зможе займатися на біговій доріжці, а й запас міцності, який виробник вкладає в конструкцію тренажера. Чим ширше і довше бігове полотно, тим менше ймовірність оступитися, та й поручні широкої бігової доріжки навряд чи будуть сковувати Ваші рухи.

Кардіо і тренажери завжди обмежені максимальною вагою користувача і іншими параметрами. Без обмежень тільки снаряди для силових тренувань - штанги, гантелі, гирі.

Розміри і вага бігової доріжки BH Fitness F0 G6434:
Довжина: 165 см. Ширина: 73 см. Висота: 136 см. Вага: 63 кг.

Порівняно невелика бігова доріжка BH Fitness F0 G6434 має низку незаперечних преимущест для використання в домашніх умовах на невеликій площі. Маленький вага - 63 кг., Можливість зберігати тренажер в складеному вигляді і транспортувальні коліщата, що дозволяють без особливих проблем переміщати бігову доріжку по квартирі. BH Fitness (Іспанія) зробив все для Вашого комфорту.

Як Ви бачите, середні розміри бігової доріжки - від 1,5 кв. м. Сам по собі тренажер не маленький. Якщо розміри квартири не дозволяють поставити бігову доріжку BH Fitness F0 G6434, а займатися спортом Ви вирішили твердо, купіть орбитрек , велотренажер або степпер.

Переваги тренувань на доріжці для бігу BH Fitness F0 G6434

Заняття бігом на тренажері BH Fitness F0 G6434 мають ряд позитивних моментів:

  • Для занять бігом потрібна серйозна мотивація, і кожна дрібниця, на шляху до мети, може стати каменем спотикання. Вирішили бігати вранці - пішов дощ, або взагалі почати зима, хочете займатися ввечері - затримали на роботі, бігати на стадіоні - схоже власники собак чатують за рогом, поки хто-небудь не вийде на пробіжку. Купивши бігову доріжку BH Fitness F0 G6434 Ви отримуєте власний стадіон у своїй квартирі, не від кого не залежите, займаєтеся стільки, скільки вважаєте за потрібне.
  • Бігова доріжка BH Fitness F0 G6434 дозволяє тренуватися набагато інтенсивніше. Ви можете програмно задавати кут нахилу бігового полотна в діапазоні 0 - 10 градусів. Максимальна швидкість до 16 км / год. Змінюючи величину кута нахилу і регулюючи максимальну швидкість Ви можете побудувати тренувальну програму будь-якої складності.
  • Бігова доріжка BH Fitness F0 G6434 має набір вбудованих програм тренувань, кожна з яких спрямована на досягнення певної мети: зниження ваги, підвищення витривалості і т. Д. Кількість тренувальних програм: 12. Опис програм: 12 вбудованих програм тренування
  • Ви керуєте біговою доріжкою BH Fitness F0 G6434 за допомогою LED дисплея, на якому також відображається багато корисної інформації Дистанція, час, швидкість, кут підйому, витрата калорій, пульс. Ретельно плануючи тренувальний процес, збираючи та аналізуючи інформацію Ви будуте прогресувати набагато швидше.

В принципі все вищесказане відноситься і до інших видів кардіотренажерів: велотренажер, Спінбайк , Орбітреки, гребним тренажерів, степпери.

Вибрати й купити доріжку для бігу BH Fitness F0 G6434 в інтернет-магазині кардиотренажеров і бігових доріжок CardioFlex.com до Києва

Вибрати й купити бігову доріжку на будь-який смак можна в нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо бігові доріжки, велотренажери, орбітреки (еліптичних тренажери), спін-байки, степпери різних виробників, і в різних цінових категоріях. Всі бігові доріжки представлені в нашому інтернет магазині підібрані по оптимальному співвідношенню ціни і якості. Ще один плюс покупки в нашому магазині - консультанти підберуть саме той транежер, який підходить Вам за параметрами більше другіх.Купів бігову доріжку BH Fitness F0 G6434 в нашому магазині тренажерів Ви залишитеся задоволені своєю покупкою.

Основні характеристики Бігова доріжка BH Fitness F0 G6434

Аммортизация полотна есть
Беговое полотно, см 40x128
Вентилятор нет
Вес тренажера точн., кг 63
Датчик пульса есть
Дисплей LED
Класс домашний
Количество программ 12 встроенных программ тренировки
Количество программ точн. 12
Макс. вес пользов., кг 110
Мощность точн., л.с. 2,5
Складная да
Счетчик расхода каллорий есть
Тип электрическая
Транспортировочные ролики есть
Угол наклона 0 - 10
Функции компьютера Дистанция, время, скорость, угол подъема, расход калорий, пульс
Макс. швидкість, км/ч 16
Гарантія, міс 12
Тримач пляшки есть

Відгуки про Бігова доріжка BH Fitness F0 G6434

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Відгуків про цей товар ще не було.

Схожі товари
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок