Бігова доріжка EnergyFIT EF-5501A

Новий товар
Код: 202-01
Артикул: EF-5501A
Виробник: EnergyFIT
Немає в наявності
14698 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою при отриманні
Безготівковий розрахунок на рахунок ФОП (без ПДВ)
Оплата частинами
Розстрочка

Доставка 0 грн по Україні
Доставка 0 грн по Україні

Безкоштовна доставка при сумі замовлення від 5000 грн.

- Нова пошта на відділення - 1-3 дні
- Нова пошта адресна доставка - 1-3 дні

- Іншими компаніями-перевізниками (уточнювати у менеджера)

Гарантія
Гарантія

Гарантія 12-36 місяців від виробника,
Обмін/повернення товару протягом 14 днів відповідно до "Закону про захист прав споживачів"

Опис Бігова доріжка EnergyFIT EF-5501A

Електрична бігова доріжка для дому, від популярного бренду EnergyFIT (Україна)

Виробник гарантує роботу тренажера протягом 12 місяців.

Сучасні кардіотренажери відрізняються великою різноманітністю. Якщо Ваша задача - схуднути, кращого помічника, ніж бігова доріжка EnergyFIT EF-5501A з вібромасажер, тренажером для преса і гантелями Вам не знайти. Займаючись на біговій доріжці EnergyFIT EF-5501A з вібромасажер, тренажером для преса і гантелями Ви зміцните здоров'я, підвищите енергетичний рівень, придбаєте відмінну фізичну форму. Навіть невелике тренування після важкого дня допоможе зняти втому і побороти стрес, підвищить настрій.

Технічні характеристики бігової доріжки EnergyFIT EF-5501A з вібромасажер, тренажером для преса і гантелями

Бігові доріжки бувають 2 видів: механічні і електричні. Принцип роботи механічної доріжки - бігове полотно рухається за рахунок м'язових зусиль людини, на відміну від електричної, де джерело руху - електричний двигун. Бігова доріжка EnergyFIT EF-5501A з вібромасажер, тренажером для преса і гантелями працює за рахунок мотора потужність 2 л. с. і може розвивати швидкість до 13 км / год. Швидкість бігу Ви змінюєте самостійно на дисплеї, і вона може бути будь-який в доступному диапозоне.

На вибір бігової доріжки впливають 2 важливі чинники: розмір полотна і максіальний вага. Максимальна вага користувача бігової доріжки EnergyFIT EF-5501A з вібромасажер, тренажером для преса і гантелями - 115 кг., Розмір бігового полотна - 41x124 см. Чим вище ці показники, тим солідніше потрібен електродвигун, для приведення бігової доріжки в рух, а значить на електроенергію буде витрачатися більше грошей, та й займати місця такий агрегат буде більше. Продумайте, хто буде займатися на біговій доріжці EnergyFIT EF-5501A з вібромасажер, тренажером для преса і гантелями, і виходячи з необхідних услових вибирайте відповідний кардиотренажер.

Можна купити бігову доріжку з запасом, адже чим більше максимальна вага що займається, тим надійніше весь тренажер в цілому. Чим ширше і довше бігове полотно, тим комфортніше Вам буде на ньому займатися. Людина, з невеликою комплекцією, буде себе почувати комфортно і на вузькій і на широкій біговій доріжці, а ось здорованя на невеликому тренажері буде затісно.

Габарити бігової доріжки EnergyFIT EF-5501A з вібромасажер, тренажером для преса і гантелями:
Довжина: 160 см. Ширина: 69 см. Висота: 133 см. Вага: 41 кг.

Порівняно невелика бігова доріжка EnergyFIT EF-5501A з вібромасажер, тренажером для преса і гантелями має низку незаперечних преимущест для використання в домашніх умовах на невеликій площі. Маленький вага - 41 кг., Можливість зберігати тренажер в складеному вигляді і транспортувальні коліщата, що дозволяють без особливих проблем переміщати бігову доріжку по квартирі. EnergyFIT (Україна) зробив все для Вашого комфорту.

Переваги занять на біговій доріжці EnergyFIT EF-5501A з вібромасажер, тренажером для преса і гантелями

Заняття на біговій доріжці EnergyFIT EF-5501A з вібромасажер, тренажером для преса і гантелями в домашніх умовах мають ряд незаперечних переваг:

  • Мати бігову доріжку будинку - дуже зручно. Можна бігати, коли є вільний час, самостійно обираючи зручний графік пробіжок, економлячи час. Ви не залежите від погодних умов, не відчуваєте діскофорт, тому що тільки почали займатися спортом, і ще не все у Вас виходить так добре, як хотілося б.
  • Займаючись на біговій доріжці EnergyFIT EF-5501A з вібромасажер, тренажером для преса і гантелями Ви легко можете варіювати Ваші тренування. Ви можете програмно задавати кут нахилу бігового полотна в діапазоні 0 - 8 градусів. На біговій доріжці EnergyFIT EF-5501A з вібромасажер, тренажером для преса і гантелями Ви можете розвивати швидкість до 13 км / год. Змінюючи величину кута нахилу і регулюючи максимальну швидкість Ви можете побудувати тренувальну програму будь-якої складності.
  • Вбудовані програми оздоровчих і спортивних тренувань, складені професійними спортсменами і тренерами. Кожна програма унікальна, і переслідує досягнення конкретного результату. Не знаєте, як бігати, щоб скинути вагу? Просто виберіть потрібну програму з доступного набору бігової доріжки EnergyFIT EF-5501A з вібромасажер, тренажером для преса і гантелями. Кількість тренувальних програм: 12. Опис програм: 12 вбудованих програм тренування
  • Ви керуєте біговою доріжкою EnergyFIT EF-5501A з вібромасажер, тренажером для преса і гантелями за допомогою LED дисплея, на якому також відображається багато корисної інформації Швидкість, час тренування, пройдена дистанція, витрата калорій, пульс, обраний тип програми. Ретельно плануючи тренувальний процес, збираючи та аналізуючи інформацію Ви будуте прогресувати набагато швидше.

Основні характеристики Бігова доріжка EnergyFIT EF-5501A

Аммортизация полотна есть
Беговое полотно, см 41x124
Вентилятор нет
Вес тренажера точн., кг 41
Датчик пульса есть
Дисплей LED
Класс домашний
Количество программ 12 встроенных программ тренировки
Количество программ точн. 12
Макс. вес пользов., кг 115
Мощность точн., л.с. 2
Складная да
Счетчик расхода каллорий есть
Тип электрическая
Транспортировочные ролики есть
Угол наклона 0 - 8
Функции компьютера Скорость, время тренировки, пройденная дистанция, расход калорий, пульс, выбранный тип программы
Макс. швидкість, км/ч 13
Гарантія, міс 12
Тримач пляшки есть

Відгуки про Бігова доріжка EnergyFIT EF-5501A

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Відгуків про цей товар ще не було.

Схожі товари
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок