Бігова доріжка Jada Fitness JS-16400

Новий товар
Код: 195-01
Артикул: JS-16400
Виробник: Jada Fitness
Немає в наявності
9790 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою при отриманні
Безготівковий розрахунок на рахунок ФОП (без ПДВ)
Оплата частинами
Розстрочка

Доставка 0 грн по Україні
Доставка 0 грн по Україні

Безкоштовна доставка при сумі замовлення від 5000 грн.

- Нова пошта на відділення - 1-3 дні
- Нова пошта адресна доставка - 1-3 дні

- Іншими компаніями-перевізниками (уточнювати у менеджера)

Гарантія
Гарантія

Гарантія 12-36 місяців від виробника,
Обмін/повернення товару протягом 14 днів відповідно до "Закону про захист прав споживачів"

Опис Бігова доріжка Jada Fitness JS-16400

Електрична бігова доріжка, предназначенa для використання в домашніх умовах, від відомого виробника тренажерів Jada Fitness (Китай).

Виробник дає гарантію на бігову доріжку - 18 місяців

Заняття на сучасному кардиотренажере - біговій доржке Jada Fitness JS-16400 можуть варіюватися від оздоровчої пробіжки підтюпцем до повноцінної біговій тренування. Бігаючи кілька разів на тиждень Ви вже незабаром отримаєте повноцінну віддачу від тренування. Бігова доріжка Jada Fitness JS-16400 допоможе позбавитися від зайвої ваги, привести фігуру в норму, підняти кардіо-витривалість і загальний тонус, впоратися зі стресом.

Технічні параметри бігової доріжки Jada Fitness JS-16400

Є 2 види бігових доріжок. Механічні, в яких полотно закріплено вільно, і рухається за рахунок Вашого ж руху. З кожним кроком Ви за рахунок поштовху переміщаєте бігове полотно механічної доріжки назад, залишаючись таким чином на місці. Зайве говорити, що навантаження на суглоби ніг при цьому зростає. Бігова поверхня в електричній біговій доріжці рухається самостійно, за рахунок сили струму. Бігова доріжка Jada Fitness JS-16400 оснащена електричним мотором потужність 1,75 і може розвивати швидкість руху до 16 км / год. Швидкість бігу Ви обираєте самостійно на дисплеї тренажера.

Розмір біговій поверхні Jada Fitness JS-16400 - 40x120 см., Максимальна вага бігуна - 110 кг. Чим вище ці показники, тим більше потужності потрібно від електромотора, і тим більше електроенергії буде витрачатися. І на габаритах бігової доріжки це теж позначається. Проаналізуйте, хто буде займатися, які параметри Вам необхідні.

Багато хто віддає перевагу бігові доріжки з більш високими показниками, ніж їм необхідні. Адже від максимального ваги людини, залежить не тільки, хто зможе займатися на біговій доріжці, а й запас міцності, який виробник вкладає в конструкцію тренажера. Чим ширше і довше бігове полотно, тим менше ймовірність оступитися, та й поручні широкої бігової доріжки навряд чи будуть сковувати Ваші рухи.

Параметри бігової доріжки Jada Fitness JS-16400:
Довжина: 174 см. Ширина: 76 см. Висота: 132 см. Вага: 55 кг.

Для бігової доріжки Jada Fitness JS-16400, завдяки її скромним розмірам, місця знадобиться зовсім небагато. Тренажер легко складається і Ви можете зберігати його на балконі, дістаючи лише для тренувань. Транспортувальні ролики і невелика вага - 55 кг. дозволяють без зусиль переміщати бігову доріжку Jada Fitness JS-16400 по квартирі. Ідеальний варіант для занять спортом в домашніх умовах від Jada Fitness (Китай), особливо якщо Ваші квадратні метри обмежені.

Переваги занять на біговій доріжці Jada Fitness JS-16400

Заняття бігом на тренажері Jada Fitness JS-16400 мають ряд позитивних моментів:

  • Власний спортзал будинку - це дуже зручно. Особливо якщо Ви ділова людина і не хочете витрачати час даремно на дорогу до фітнес-центру. На біговій доріжці Jada Fitness JS-16400 Ви можете займатися в будь-який час і в будь-якому обсязі. Тренажер завжди у Вашому повному розпорядженні.
  • Якщо Вам не подобаються одноманітні тренування, бігова доріжка Jada Fitness JS-16400 допоможе урізноманітнити тренувальний процес. Кут нахилу бігової доріжки змінюється в діапазоні 0 - 10 градусів. На біговій доріжці Jada Fitness JS-16400 Ви можете розвивати швидкість до 16 км / год. Змінюючи величину кута нахилу і регулюючи максимальну швидкість Ви можете побудувати тренувальну програму будь-якої складності.
  • Починати тренуватися, не маючи достатньо знань про побудову тренувального процесу - ризикований крок. Як мінімум, якщо навантаження виявиться занадто високою, а результатів не значними, Вам може швидко набриднути, і Ви припиніть бігати. Скористаєтеся вже готовими тренувальними програмами, які завантажені в пам'ять бігової доріжки Jada Fitness JS-16400. Їх складали професіонали, спеціально для Вас. Кожна програма спрямована на досягнення конкретного результату, і враховує Ваш рівень підготовки. Кількість доступних тренувальних програм: 25. Опис програм: 25 вбудованих програм тренування
  • LCD дисплей для більш повного контролю бігової доріжки Jada Fitness JS-16400 і всього тренувального процесу. Час, швидкість, дистанція, пульс, витрата калорій. Ведіть подбробний журнал кожного тренування, записуйте і аналізуйте дані про пройденої дистанції, самопочутті.

Купити бігову доріжку Jada Fitness JS-16400 в київському інтернет-магазині бігових доріжок і кардиотренажеров CardioFlex.com

Основні характеристики Бігова доріжка Jada Fitness JS-16400

Аммортизация полотна есть
Беговое полотно, см 40x120
Вентилятор нет
Вес тренажера точн., кг 55
Датчик пульса нет
Дисплей LCD
Класс домашний
Количество программ 25 встроенных программ тренировки
Количество программ точн. 25
Макс. вес пользов., кг 110
Мощность точн., л.с. 1,75
Складная да
Счетчик расхода каллорий есть
Тип электрическая
Транспортировочные ролики есть
Угол наклона 0 - 10
Функции компьютера Время, скорость, дистанция, пульс, расход калорий
Макс. швидкість, км/ч 16
Гарантія, міс 18
Тримач пляшки есть

Відгуки про Бігова доріжка Jada Fitness JS-16400

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Відгуків про цей товар ще не було.

Схожі товари
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок