Бігова доріжка Life Gear 97015

Новий товар
Код: 203-01
Артикул: 97015
Виробник: Life Gear
Немає в наявності
14101 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою при отриманні
Безготівковий розрахунок на рахунок ФОП (без ПДВ)
Оплата частинами
Розстрочка

Доставка 0 грн по Україні
Доставка 0 грн по Україні

Безкоштовна доставка при сумі замовлення від 5000 грн.

- Нова пошта на відділення - 1-3 дні
- Нова пошта адресна доставка - 1-3 дні

- Іншими компаніями-перевізниками (уточнювати у менеджера)

Гарантія
Гарантія

Гарантія 12-36 місяців від виробника,
Обмін/повернення товару протягом 14 днів відповідно до "Закону про захист прав споживачів"

Опис Бігова доріжка Life Gear 97015

Якісна електрична бігова доріжка для дому , від відомого бренду Life Gear (Тайвань).

Виробник гарантує роботу тренажера протягом 12 місяців.

Кардіотренажер для бігу Life Gear 97015 дуже добре зарекомендував себе, як ефективний засіб від зайвих кілограмів. Займаючись на біговій доріжці Life Gear 97015 3 рази в тиждень Ви істотно поправите своє здоров'я, підвищите витривалість, придбаєте тонус в м'язах. Навіть невелика пробіжка ввечері допоможе впоратися з втому і нервозністю, а вранці отримати заряд бадьорості і гарного настрою.

Для кардиотренировок бігові доріжки підходять ідеально, але що робити, якщо Ви всерйоз вирішили зайнятися спортом і власним здоров'ям, але біг для Вас не підходить, з якої-небудь причини. Виберіть інший вид кардіо-навантаження, купите велотренажер , орбітрек, спін-байк, гребний тренажер або степпер.

Якщо ж Ви хочете підвищити силові показники, накачати м'язи, прес, Вам потрібні тренування на силових тренажерах. Оптимальний варіант - комбінувати силові і кардиотренировки, для комплексного розвитку тіла. Якщо Ви можете собі дозволити придбати додому бігову доріжку Life Gear 97015 і силовий тренажер , то у Вас вийде свій міні спортзал. При бажанні, замість фітнес станції можна купити стійку для жиму і присідань з олімпійської штангою.

Технічні характеристики бігової доріжки Life Gear 97015

Бігові доріжки можуть бути механічними і електричними. Головна перевага електричної бігової доріжки Life Gear 97015 - двигун, який і створює рух бігового полотна. На механічній біговій доріжці джерелом руху є Ви самі, штовхаючи бігове полотно і змушуючи таким чином його зміщуватися, що погано позначається на суглобах ніг (через додаткове навантаження). Бігова доріжка Life Gear 97015, за рахунок електричного двигуна потужність 1 к.с., розвиває швидкість до 12 км / год. Швидкість регулюється на дисплеї.

Два важливі параметри при виборі бігової доріжки Life Gear 97015: розмір полотна для бігу - 38x110 см. І максимальна вага людини - 110 кг. Перед вибором бігової доріжки проаналізуйте, хто на ній буде займатися і виходячи з розмірів спортсменів, вибирайте оптимальну модель тренажера. Від максимального ваги і розміру бігового полотна безпосередньо залежатиме необхідна потужність двигуна, кількість споживаної енергії і розміри бігової доріжки.

Можна купити бігову доріжку з запасом, адже чим більше максимальна вага що займається, тим надійніше весь тренажер в цілому. Чим ширше і довше бігове полотно, тим комфортніше Вам буде на ньому займатися. Людина, з невеликою комплекцією, буде себе почувати комфортно і на вузькій і на широкій біговій доріжці, а ось здорованя на невеликому тренажері буде затісно.

Кардіо і тренажери завжди обмежені максимальною вагою користувача і іншими параметрами. Без обмежень тільки снаряди для силових тренувань - штанги, гантелі, гирі.

Розміри тренажера для бігу Life Gear 97015:
Довжина: 136 см. Ширина: 66 см. Висота: 132 см. Вага: 48 кг.

Бігова доріжка Life Gear 97015 відмінно підходить для тренувань в домашніх умовах, особливо в маленькій квартирі. Тренажер легко складається, важить всього 48 кг., Може зберігатися на балконі або в коридорі. З переміщенням по квартирі теж не виникне проблем, виробник Life Gear (Тайвань) додав спеціальні коліщатка для транспортування.

Як Ви бачите, середні розміри бігової доріжки - від 1,5 кв. м. Сам по собі тренажер не маленький. Якщо розміри квартири не дозволяють поставити бігову доріжку Life Gear 97015, а займатися спортом Ви вирішили твердо, купіть орбитрек , велотренажер або степпер.

Переваги тренувань на біговій доріжці Life Gear 97015

Заняття на біговій доріжці Life Gear 97015 в домашніх умовах мають ряд незаперечних переваг:

  • Для занять бігом потрібна серйозна мотивація, і кожна дрібниця, на шляху до мети, може стати каменем спотикання. Вирішили бігати вранці - пішов дощ, або взагалі почати зима, хочете займатися ввечері - затримали на роботі, бігати на стадіоні - схоже власники собак чатують за рогом, поки хто-небудь не вийде на пробіжку. Купивши бігову доріжку Life Gear 97015 Ви отримуєте власний стадіон у своїй квартирі, не від кого не залежите, займаєтеся стільки, скільки вважаєте за потрібне.
  • Займаючись на біговій доріжці Life Gear 97015 Ви можете вибудувати тренувальний процес будь-якої складності. Максимальна швидкість до 12 км / год.
  • Величезний плюс електричної бігової доріжки - тренувальні програми. Вони складаються професійними спортсменам, з колосальним досвідом, для досягнення цілком конкретних цілей. Хочете схуднути, не знаєте, з якого рівня навантаження починати - тепер у Вас є персональний тренер. Доступно тренувальних програм: немає. Опис програм: немає
  • Бігова доріжка Life Gear 97015 оснащена LCD дисплеєм, на який виведена маса корисної інформації. Час, швидкість, дистанція, калорії, пульс. Управляти тренуванням стало ще простіше, всі функції у Вас завжди під рукою.

В принципі все вищесказане відноситься і до інших видів кардіотренажерів: велотренажер, Спінбайк , Орбітреки, гребним тренажерів, степпери.

Вибрати й купити доріжку для бігу Life Gear 97015 в інтернет-магазині кардиотренажеров і бігових доріжок CardioFlex.com до Києва

Вибрати й купити бігову доріжку на будь-який смак можна в нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо бігові доріжки, велотренажери, орбітреки (еліптичних тренажери), спін-байки, степпери різних виробників, і в різних цінових категоріях. Ми намагаємося підбирати бігові доріжки виходячи з Ваших потреб, ціни і якості. Ми підберемо для Вас бігову доріжку, оптимально підходить за всіма параметрами. Купивши бігову доріжку Life Gear 97015 в нашому інтернет магазині тренажерів Ви залишитеся задоволені своєю покупкою.

Основні характеристики Бігова доріжка Life Gear 97015

Аммортизация полотна есть
Беговое полотно, см 38x110
Вентилятор нет
Вес тренажера точн., кг 48
Датчик пульса есть
Дисплей LCD
Класс домашний
Количество программ нет
Количество программ точн. нет
Макс. вес пользов., кг 110
Мощность точн., л.с. 1
Складная да
Счетчик расхода каллорий есть
Тип электрическая
Транспортировочные ролики есть
Угол наклона нет
Функции компьютера Время, скорость, дистанция, калории, пульс
Макс. швидкість, км/ч 12
Гарантія, міс 12
Тримач пляшки есть

Відгуки про Бігова доріжка Life Gear 97015

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Відгуків про цей товар ще не було.

Схожі товари
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок