Бігова доріжка Life Gear Velossa 97455

Новий товар
Код: 205-01
Артикул: Velossa 97455
Виробник: Life Gear
Немає в наявності
8052 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою при отриманні
Безготівковий розрахунок на рахунок ФОП (без ПДВ)
Оплата частинами
Розстрочка

Доставка 0 грн по Україні
Доставка 0 грн по Україні

Безкоштовна доставка при сумі замовлення від 5000 грн.

- Нова пошта на відділення - 1-3 дні
- Нова пошта адресна доставка - 1-3 дні

- Іншими компаніями-перевізниками (уточнювати у менеджера)

Гарантія
Гарантія

Гарантія 12-36 місяців від виробника,
Обмін/повернення товару протягом 14 днів відповідно до "Закону про захист прав споживачів"

Опис Бігова доріжка Life Gear Velossa 97455

Якісна електрична бігова доріжка для дому, від відомого бренду Life Gear (Тайвань).

Виробник дає гарантію на бігову доріжку - 12 місяців

Кардіотренажер для бігу Life Gear Velossa 97455 дуже добре зарекомендував себе, як ефективний засіб від зайвих кілограмів. Займаючись на біговій доріжці Life Gear Velossa 97455 3 рази в тиждень Ви істотно поправите своє здоров'я, підвищите витривалість, придбаєте тонус в м'язах. Навіть невелика пробіжка ввечері допоможе впоратися з втому і нервозністю, а вранці отримати заряд бадьорості і гарного настрою.

Технічні параметри бігової доріжки Life Gear Velossa 97455

Бігові доріжки можуть бути механічними і електричними. Головна перевага електричної бігової доріжки Life Gear Velossa 97455 - двигун, який і створює рух бігового полотна. На механічній біговій доріжці джерелом руху є Ви самі, штовхаючи бігове полотно і змушуючи таким чином його зміщуватися, що погано позначається на суглобах ніг (через додаткове навантаження). Бігова доріжка Life Gear Velossa 97455, за рахунок електричного двигуна потужність 1,5 к.с., розвиває швидкість до 16 км / год. Швидкість регулюється на дисплеї.

На вибір бігової доріжки впливають 2 важливі чинники: розмір полотна і максіальний вага. Максимальна вага користувача бігової доріжки Life Gear Velossa 97455 - 110 кг., Розмір бігового полотна - 42x131 см. Чим вище ці показники, тим солідніше потрібен електродвигун, для приведення бігової доріжки в рух, а значить на електроенергію буде витрачатися більше грошей, та й займати місця такий агрегат буде більше. Продумайте, хто буде займатися на біговій доріжці Life Gear Velossa 97455, і виходячи з необхідних услових вибирайте відповідний кардиотренажер.

Багато хто віддає перевагу бігові доріжки з більш високими показниками, ніж їм необхідні. Адже від максимального ваги людини, залежить не тільки, хто зможе займатися на біговій доріжці, а й запас міцності, який виробник вкладає в конструкцію тренажера. Чим ширше і довше бігове полотно, тим менше ймовірність оступитися, та й поручні широкої бігової доріжки навряд чи будуть сковувати Ваші рухи.

Параметри бігової доріжки Life Gear Velossa 97455:
Довжина: 177 см. Ширина: 74 см. Висота: 145 см. Вага: 63 кг.

Бігова доріжка Life Gear Velossa 97455 відмінно підходить для тренувань в домашніх умовах, особливо в маленькій квартирі. Тренажер легко складається, важить всього 63 кг., Може зберігатися на балконі або в коридорі. З переміщенням по квартирі теж не виникне проблем, виробник Life Gear (Тайвань) додав спеціальні коліщатка для транспортування.

Переваги занять на біговій доріжці Life Gear Velossa 97455

Заняття бігом на тренажері Life Gear Velossa 97455 мають ряд позитивних моментів:

  • Для занять бігом потрібна серйозна мотивація, і кожна дрібниця, на шляху до мети, може стати каменем спотикання. Вирішили бігати вранці - пішов дощ, або взагалі почати зима, хочете займатися ввечері - затримали на роботі, бігати на стадіоні - схоже власники собак чатують за рогом, поки хто-небудь не вийде на пробіжку. Купивши бігову доріжку Life Gear Velossa 97455 Ви отримуєте власний стадіон у своїй квартирі, не від кого не залежите, займаєтеся стільки, скільки вважаєте за потрібне.
  • Якщо Вам не подобаються одноманітні тренування, бігова доріжка Life Gear Velossa 97455 допоможе урізноманітнити тренувальний процес. Можливість змінювати кут нахилу бігового полотна в діапазоні 0 - 15 градусів. Максимальна швидкість до 16 км / год. Змінюючи величину кута нахилу і регулюючи максимальну швидкість Ви можете побудувати тренувальну програму будь-якої складності.
  • Починати тренуватися, не маючи достатньо знань про побудову тренувального процесу - ризикований крок. Як мінімум, якщо навантаження виявиться занадто високою, а результатів не значними, Вам може швидко набриднути, і Ви припиніть бігати. Скористаєтеся вже готовими тренувальними програмами, які завантажені в пам'ять бігової доріжки Life Gear Velossa 97455. Їх складали професіонали, спеціально для Вас. Кожна програма спрямована на досягнення конкретного результату, і враховує Ваш рівень підготовки. Кількість доступних тренувальних програм: 10. Опис програм: 10 основних ефективних тренувальних програм: 6 автоматичних, 1 пульсозависимая, 2 призначені для користувача, 1 спалювання жиру
  • Бігова доріжка Life Gear Velossa 97455 оснащена LCD дисплеєм, на який виведена маса корисної інформації. Час, швидкість, дистанція, калорії, пульс. Управляти тренуванням стало ще простіше, всі функції у Вас завжди під рукою.

Вибрати й купити доріжку для бігу Life Gear Velossa 97455 в інтернет-магазині кардиотренажеров і бігових доріжок CardioFlex.com до Києва

Основні характеристики Бігова доріжка Life Gear Velossa 97455

Аммортизация полотна есть
Беговое полотно, см 42x131
Вентилятор нет
Вес тренажера точн., кг 63
Датчик пульса есть
Дисплей LCD
Класс домашний
Количество программ 10 основных эффективных тренировочных программ: 6 автоматических, 1 пульсозависимая, 2 пользовательские, 1 сжигание жира
Количество программ точн. 10
Макс. вес пользов., кг 110
Мощность точн., л.с. 1,5
Складная да
Счетчик расхода каллорий есть
Тип электрическая
Транспортировочные ролики есть
Угол наклона 0 - 15
Функции компьютера Время, скорость, дистанция, калории, пульс
Макс. швидкість, км/ч 16
Гарантія, міс 12
Тримач пляшки есть

Відгуки про Бігова доріжка Life Gear Velossa 97455

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Відгуків про цей товар ще не було.

Схожі товари
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок