Бігова доріжка Vigor T-8403

Новий товар
Код: 62-01
Артикул: T-8403
Виробник: Vigor
Немає в наявності
14300 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою при отриманні
Безготівковий розрахунок на рахунок ФОП (без ПДВ)
Оплата частинами
Розстрочка

Доставка 0 грн по Україні
Доставка 0 грн по Україні

Безкоштовна доставка при сумі замовлення від 5000 грн.

- Нова пошта на відділення - 1-3 дні
- Нова пошта адресна доставка - 1-3 дні

- Іншими компаніями-перевізниками (уточнювати у менеджера)

Гарантія
Гарантія

Гарантія 12-36 місяців від виробника,
Обмін/повернення товару протягом 14 днів відповідно до "Закону про захист прав споживачів"

Опис Бігова доріжка Vigor T-8403

Електрична бігова доріжка, предназначенa для використання в домашніх умовах , від відомого виробника тренажерів Vigor (Китай).

Виробник дає гарантію на бігову доріжку - 18 місяців

Заняття на сучасному кардиотренажере - біговій доржке Vigor T-8403 можуть варіюватися від оздоровчої пробіжки підтюпцем до повноцінної біговій тренування. Бігаючи кілька разів на тиждень Ви вже незабаром отримаєте повноцінну віддачу від тренування. Бігова доріжка Vigor T-8403 допоможе позбавитися від зайвої ваги, привести фігуру в норму, підняти кардіо-витривалість і загальний тонус, впоратися зі стресом.

Є 5 основних видів кардіотренажерів: бігові доріжки, велотренажери , орбітреки або еліптичних тренажери, гребні тренажери і степпери. Всі вони призначені для кардиотренировок, підняття витривалості, схуднення, зміцнення серцево-судинної системи. Якщо Вам не подобається бігати, виберіть альтернативний варіант.

Якщо ж Ви хочете підвищити силові показники, накачати м'язи, прес, Вам потрібні тренування на силових тренажерах. Оптимальний варіант - комбінувати силові і кардиотренировки, для комплексного розвитку тіла. Якщо Ви можете собі дозволити придбати додому бігову доріжку Vigor T-8403 і силовий тренажер , то у Вас вийде свій міні спортзал. При бажанні, замість фітнес станції можна купити стійку для жиму і присідань з олімпійської штангою.

Технічні параметри бігової доріжки Vigor T-8403

Бігові доріжки можуть бути механічними і електричними. Головна перевага електричної бігової доріжки Vigor T-8403 - двигун, який і створює рух бігового полотна. На механічній біговій доріжці джерелом руху є Ви самі, штовхаючи бігове полотно і змушуючи таким чином його зміщуватися, що погано позначається на суглобах ніг (через додаткове навантаження). Бігова доріжка Vigor T-8403, за рахунок електричного двигуна потужність 2 к.с., розвиває швидкість до 16 км / год. Швидкість регулюється на дисплеї.

Розмір біговій поверхні Vigor T-8403 - 42x123 см., Максимальна вага бігуна - 120 кг. Чим вище ці показники, тим більше потужності потрібно від електромотора, і тим більше електроенергії буде витрачатися. І на габаритах бігової доріжки це теж позначається. Проаналізуйте, хто буде займатися, які параметри Вам необхідні.

Багато хто віддає перевагу бігові доріжки з більш високими показниками, ніж їм необхідні. Адже від максимального ваги людини, залежить не тільки, хто зможе займатися на біговій доріжці, а й запас міцності, який виробник вкладає в конструкцію тренажера. Чим ширше і довше бігове полотно, тим менше ймовірність оступитися, та й поручні широкої бігової доріжки навряд чи будуть сковувати Ваші рухи.

Кардіо і тренажери завжди обмежені максимальною вагою користувача і іншими параметрами. Без обмежень тільки снаряди для силових тренувань - штанги, гантелі, гирі.

Параметри бігової доріжки Vigor T-8403:

Довжина: 168 см. Ширина: 74 см. Висота: 131 см. Вага: 73 кг.

Домашня бігова доріжка Vigor T-8403, є можливість складати тренажер і транспортувальні ролики. Може зберігатися в складеному стані, але збирати - розбирати бігову доріжку перед кожним тренуванням буде проблематично, все таки вага тренажері 73 кг. Підійде Вам, якщо проблема дефіциту житлоплощі для Вас неактуальна.

Бігова доріжка один з найбільших тренажерів, більше тільки фітнес-станції з вбудованим вагою . Так що Вам доведеться виділити досить місця для Vigor T-8403. Якщо квадратних метрів не вистачає, а тренуватися потрібно, купіть орбитрек , велотренажер або степпер.

Переваги тренувань на біговій доріжці Vigor T-8403

Заняття бігом на тренажері Vigor T-8403 мають ряд позитивних моментів:

  • Для занять бігом потрібна серйозна мотивація, і кожна дрібниця, на шляху до мети, може стати каменем спотикання. Вирішили бігати вранці - пішов дощ, або взагалі почати зима, хочете займатися ввечері - затримали на роботі, бігати на стадіоні - схоже власники собак чатують за рогом, поки хто-небудь не вийде на пробіжку. Купивши бігову доріжку Vigor T-8403 Ви отримуєте власний стадіон у своїй квартирі, не від кого не залежите, займаєтеся стільки, скільки вважаєте за потрібне.
  • Якщо Вам не подобаються одноманітні тренування, бігова доріжка Vigor T-8403 допоможе урізноманітнити тренувальний процес. Кут нахилу бігової доріжки змінюється в діапазоні 0 - 15 градусів. Максимальна швидкість до 16 км / год. Змінюючи величину кута нахилу і регулюючи максимальну швидкість Ви можете побудувати тренувальну програму будь-якої складності.
  • Починати тренуватися, не маючи достатньо знань про побудову тренувального процесу - ризикований крок. Як мінімум, якщо навантаження виявиться занадто високою, а результатів не значними, Вам може швидко набриднути, і Ви припиніть бігати. Скористаєтеся вже готовими тренувальними програмами, які завантажені в пам'ять бігової доріжки Vigor T-8403. Їх складали професіонали, спеціально для Вас. Кожна програма спрямована на досягнення конкретного результату, і враховує Ваш рівень підготовки. Кількість доступних тренувальних програм: 25. Опис програм: 25 вбудованих програм тренування
  • LCD дисплей для більш повного контролю бігової доріжки Vigor T-8403 і всього тренувального процесу. Час тренування, пройдена дистанція, швидкість, кут нахилу, витрата калорій, пульс. Ведіть подбробний журнал кожного тренування, записуйте і аналізуйте дані про пройденої дистанції, самопочутті.

В принципі все вищесказане відноситься і до інших видів кардіотренажерів: велотренажер, Спінбайк , Орбітреки, гребним тренажерів, степпери.

Вибрати й купити доріжку для бігу Vigor T-8403 в інтернет-магазині кардиотренажеров і бігових доріжок CardioFlex.com до Києва

Вибрати й купити бігову доріжку на будь-який смак можна в нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо бігові доріжки, велотренажери, орбітреки (еліптичних тренажери), спін-байки, степпери різних виробників, і в різних цінових категоріях. Всі бігові доріжки представлені в нашому інтернет магазині підібрані по оптимальному співвідношенню ціни і якості. Ще один плюс покупки в нашому магазині - консультанти підберуть саме той транежер, який підходить Вам за параметрами більше другіх.Купів бігову доріжку Vigor T-8403 в нашому магазині тренажерів Ви залишитеся задоволені своєю покупкою.

Основні характеристики Бігова доріжка Vigor T-8403

Аммортизация полотна есть
Беговое полотно, см 42x123
Вентилятор есть
Вес тренажера точн., кг 73
Датчик пульса есть
Дисплей LCD
Класс домашний
Количество программ 25 встроенных программ тренировки
Количество программ точн. 25
Макс. вес пользов., кг 120
Мощность точн., л.с. 2
Складная да
Счетчик расхода каллорий есть
Тип электрическая
Транспортировочные ролики есть
Угол наклона 0 - 15
Функции компьютера Время тренировки, пройденная дистанция, скорость, угол наклона, расход калорий, пульс
Макс. швидкість, км/ч 16
Гарантія, міс 18
Тримач пляшки нет

Відгуки про Бігова доріжка Vigor T-8403

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Відгуків про цей товар ще не було.

Схожі товари
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок