Бігова доріжка ВН Fitness Pioneer Classic G6442

Новий товар
Код: 63-01
Артикул: Pioneer Classic G6442
Виробник: BH Fitness
Немає в наявності
12496 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою при отриманні
Безготівковий розрахунок на рахунок ФОП (без ПДВ)
Оплата частинами
Розстрочка

Доставка 0 грн по Україні
Доставка 0 грн по Україні

Безкоштовна доставка при сумі замовлення від 5000 грн.

- Нова пошта на відділення - 1-3 дні
- Нова пошта адресна доставка - 1-3 дні

- Іншими компаніями-перевізниками (уточнювати у менеджера)

Гарантія
Гарантія

Гарантія 12-36 місяців від виробника,
Обмін/повернення товару протягом 14 днів відповідно до "Закону про захист прав споживачів"

Опис Бігова доріжка ВН Fitness Pioneer Classic G6442

Електрична бігова доріжка, предназначенa для використання в домашніх умовах , від відомого виробника тренажерів BH Fitness (Іспанія).

Виробник гарантує роботу тренажера протягом 12 місяців

Заняття на сучасному кардиотренажере - біговій доржке ВН Fitness Pioneer Classic G6442 можуть варіюватися від оздоровчої пробіжки підтюпцем до повноцінної біговій тренування. Бігаючи кілька разів на тиждень Ви вже незабаром отримаєте повноцінну віддачу від тренування. Бігова доріжка ВН Fitness Pioneer Classic G6442 допоможе позбавитися від зайвої ваги, привести фігуру в норму, підняти кардіо-витривалість і загальний тонус, впоратися зі стресом.

Кардиотренировки відмінний спосіб зайнятися собою, підняти рівень витривалості і самопочуття. Тільки підходить біг на жаль не всім. Причини можуть бути різноманітні - слабкі суглоби, високий вага. У такому випадку зверніть увагу на кардіотренажери, з іншим принципом роботи: велотренажери , спін-байки, степпери, орбітреки, гребні тренажери.

Якщо ж Ви хочете підвищити силові показники, накачати м'язи, прес, Вам потрібні тренування на силових тренажерах . Оптимальний варіант - комбінувати силові і кардиотренировки, для комплексного розвитку тіла. Якщо Ви можете собі дозволити придбати додому бігову доріжку ВН Fitness Pioneer Classic G6442 і силовий тренажер, то у Вас вийде свій міні спортзал. При бажанні, замість фітнес станції можна купити стійку для жиму і присідань з олімпійської штангою .

Бігова доріжка ВН Fitness Pioneer Classic G6442 - параметри і характеристики

Основна відмінність електричної бігової доріжки ВН Fitness Pioneer Classic G6442 від механічних - двигун змінного струму. На механічній біговій доріжці Ви самостійно штовхаєте бігове полотно, що створює додаткове навантаження на суглоби ніг, бігове полотно може рухатися нерівномірно, ривками. В електричної біговій доріжці рух відбувається за рахунок сили струму. Бігова доріжка ВН Fitness Pioneer Classic G6442 оснащена двигуном потужність 2,5 к.с., який дозволяє розвивати швидкість до 2,5 км / год. Швидкість Ви задаєте самостійно.

На вибір бігової доріжки впливають 2 важливі чинники: розмір полотна і максіальний вага. Максимальна вага користувача бігової доріжки ВН Fitness Pioneer Classic G6442 - 120 кг., Розмір бігового полотна - 44,5x125 см. Чим вище ці показники, тим солідніше потрібен електродвигун, для приведення бігової доріжки в рух, а значить на електроенергію буде витрачатися більше грошей, та й займати місця такий агрегат буде більше. Продумайте, хто буде займатися на біговій доріжці ВН Fitness Pioneer Classic G6442, і виходячи з необхідних услових вибирайте відповідний кардиотренажер.

Останнім часом з'явилася тенденція купувати бігові доріжки з більш високими показниками, ніж необхідно. Такі тренажери більш комфортні і надійні. Адже високий максимальна вага означає і вищий рівень міцності, відразу закладений в конструкцію бігової доріжки. На широкому біговому полотні будьте комфортно і великим і маленьким, але не навпаки.

Практично всі тренажери мають ряд обмежень - наприклад максимальна вага користувача. Універсальні в цьому плані тільки спортивні снаряди для силових тренувань - штанги, гантелі, гирі.

Розміри і вага бігової доріжки ВН Fitness Pioneer Classic G6442:

Довжина: 175 см. Ширина: 76 см. Висота: 140 см. Вага: 52 кг.

Для бігової доріжки ВН Fitness Pioneer Classic G6442, завдяки її скромним розмірам, місця знадобиться зовсім небагато. Тренажер легко складається і Ви можете зберігати його на балконі, дістаючи лише для тренувань. Транспортувальні ролики і невелика вага - 52 кг. дозволяють без зусиль переміщати бігову доріжку ВН Fitness Pioneer Classic G6442 по квартирі. Ідеальний варіант для занять спортом в домашніх умовах від BH Fitness (Іспанія), особливо якщо Ваші квадратні метри обмежені.

Як Ви бачите, середні розміри бігової доріжки - від 1,5 кв. м. Сам по собі тренажер не маленький. Якщо розміри квартири не дозволяють поставити бігову доріжку ВН Fitness Pioneer Classic G6442, а займатися спортом Ви вирішили твердо, купіть орбитрек , велотренажер або степпер.

Переваги тренувань на доріжці для бігу ВН Fitness Pioneer Classic G6442

Тренування на біговій доріжці ВН Fitness Pioneer Classic G6442 мають ряд незаперечних переваг:

  • Займатися на біговій доріжці ВН Fitness Pioneer Classic G6442 Ви можете в будь-який час, стільки, скільки захочете. Ви не витрачаєте час на дорогу до спортзалу, чи не перебудовуєте свій графік, можете перенести тренування, розбити її на частини. На вулиці дощ, сніг - у Вас власний тренажер для бігу ВН Fitness Pioneer Classic G6442, Ви тренуєтеся круглий рік. Бігова доріжка зайнята? Тільки не для Вас.
  • Бігова доріжка ВН Fitness Pioneer Classic G6442 дозволяє тренуватися набагато інтенсивніше. Кут нахилу бігової доріжки змінюється в діапазоні 0 - 12 градусів. Максимальна швидкість до 14 км / год. Змінюючи величину кута нахилу полотна і максимальну швидкість бігової доріжки Ви можете побудувати тренувальну програму будь-якої складності.
  • Бігова доріжка ВН Fitness Pioneer Classic G6442 має набір вбудованих програм тренувань, кожна з яких спрямована на досягнення певної мети: зниження ваги, підвищення витривалості і т. Д. Кількість тренувальних програм: 9. Опис програм: 9 встановлених тренувальних програм по 3 рівня складності
  • LCD дисплей для більш повного контролю бігової доріжки ВН Fitness Pioneer Classic G6442 і всього тренувального процесу. Швидкість, дистанція, витрата калорій, частота пульсу, час, пройдена дистанція. Ведіть подбробний журнал кожного тренування, записуйте і аналізуйте дані про пройденої дистанції, самопочутті.

В принципі все вищесказане відноситься і до інших видів кардіотренажерів: велотренажер, Спінбайк , Орбітреки, гребним тренажерів, степпери.

Відео ролик, що розповідає про біговій доріжці ВН Fitness Pioneer Classic G6442:

Купити бігову доріжку ВН Fitness Pioneer Classic G6442 в інтернет-магазині бігових доріжок і кардиотренажеров CardioFlex.com Київ

Вибрати й купити бігову доріжку на будь-який смак можна в нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо бігові доріжки, велотренажери, орбітреки (еліптичних тренажери), спін-байки, степпери різних виробників, і в різних цінових категоріях. Всі бігові доріжки представлені в нашому інтернет магазині підібрані по оптимальному співвідношенню ціни і якості. Кардіотренажери і зокрема бігові доріжки - це наша спеціалізація, ми підберемо Вам, то що потрібно, виходячи з Ваших можливостей і параметрів. Наш інтернет магазині тренажерів зробить все, щоб Ви залишилися задоволені при покупці бігової доріжки ВН Fitness Pioneer Classic G6442.

Основні характеристики Бігова доріжка ВН Fitness Pioneer Classic G6442

Аммортизация полотна есть
Беговое полотно, см 44,5x125
Вентилятор нет
Вес тренажера точн., кг 52
Датчик пульса есть
Дисплей LCD
Класс домашний
Количество программ 9 предустановленных тренировочных программ по 3 уровня сложности
Количество программ точн. 9
Макс. вес пользов., кг 120
Мощность точн., л.с. 2,5
Складная да
Счетчик расхода каллорий есть
Тип электрическая
Транспортировочные ролики есть
Угол наклона 0 - 12
Функции компьютера Скорость, дистанция, расход калорий,частота пульса, время, пройденная дистанция
Макс. швидкість, км/ч 14
Гарантія, міс 12
Тримач пляшки нет

Відгуки про Бігова доріжка ВН Fitness Pioneer Classic G6442

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Відгуків про цей товар ще не було.

Схожі товари
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок