Бігова доріжка Sole Fitness F65 3400

Код: 260-01
Артикул: F65 3400
Виробник: Sole Fitness
Немає в наявності
79262 грн.
Оплата
Оплата

Готівкою при отриманні
Безготівковий розрахунок на рахунок ФОП (без ПДВ)
Оплата частинами
Розстрочка

Доставка 0 грн по Україні
Доставка 0 грн по Україні

Безкоштовна доставка при сумі замовлення від 5000 грн.

- Нова пошта на відділення - 1-3 дні
- Нова пошта адресна доставка - 1-3 дні

- Іншими компаніями-перевізниками (уточнювати у менеджера)

Гарантія
Гарантія

Гарантія 12-36 місяців від виробника,
Обмін/повернення товару протягом 14 днів відповідно до "Закону про захист прав споживачів"

Опис Бігова доріжка Sole Fitness F65 3400

Відмінний кардиотренажер, електрична бігова доріжка для домашнього використання . Проізоводітель - Sole Fitness (Тайвань)

Виробник гарантує роботу тренажера протягом 12 місяців.

Бігова доріжка Sole Fitness F65 3400 - відмінний кардиотренажер . Заняття на біговій доріжці Sole Fitness F65 3400 підвищать Вашу витривалість, зміцнять серцево-судинну систему, допоможуть впоратися зі стресом, благотворно впливаючи на нервову систему. Якщо Ви використовуєте бігову доріжку Sole Fitness F65 3400 для корекції фігури, схуднення, то кращого помічника в боротьбі із зайвими кілограмами Вам просто не знайти.

Є 5 основних видів кардіотренажерів: бігові доріжки, велотренажери , орбітреки або еліптичних тренажери, гребні тренажери і степпери. Всі вони призначені для кардиотренировок, підняття витривалості, схуднення, зміцнення серцево-судинної системи. Якщо Вам не подобається бігати, виберіть альтернативний варіант.

Бігова доріжка Sole Fitness F65 3400 допоможе Вам розвинути витривалість, але як бути, якщо Вам потрібні ще й силові тренування. Кожен чоловік хоче мати накачані, спортивну фігуру і рельєфний прес. Зверніть увагу на силові тренажери . Ви можете придбати додому фітнес-станцію, штангу, шведську стінку або тренажер для преса .

Технічні характеристики бігової доріжки Sole Fitness F65 3400

Бігові доріжки бувають 2 видів: механічні і електричні. Принцип роботи механічної доріжки - бігове полотно рухається за рахунок м'язових зусиль людини, на відміну від електричної, де джерело руху - електричний двигун. Бігова доріжка Sole Fitness F65 3400 працює за рахунок мотора потужність 3,25 л. с. і може розвивати швидкість до 20 км / год. Швидкість бігу Ви змінюєте самостійно на дисплеї, і вона може бути будь-який в доступному диапозоне.

Розмір біговій поверхні Sole Fitness F65 3400 - 51x152 см., Максимальна вага бігуна - 159 кг. Чим вище ці показники, тим більше потужності потрібно від електромотора, і тим більше електроенергії буде витрачатися. І на габаритах бігової доріжки це теж позначається. Проаналізуйте, хто буде займатися, які параметри Вам необхідні.

Можна купити бігову доріжку з запасом, адже чим більше максимальна вага що займається, тим надійніше весь тренажер в цілому. Чим ширше і довше бігове полотно, тим комфортніше Вам буде на ньому займатися. Людина, з невеликою комплекцією, буде себе почувати комфортно і на вузькій і на широкій біговій доріжці, а ось здорованя на невеликому тренажері буде затісно.

У тренажерів завжди будуть обмеження по функціоналу або параметрам. Універсальні в цьому плані тільки спортивні снаряди для силових тренувань - стійки для присідань і жиму, турніки, гантелі, бруси.

Габарити бігової доріжки Sole Fitness F65 3400:
Довжина: 211 см. Ширина: 89 см. Висота: 145 см. Вага: 115 кг.

Домашня бігова доріжка Sole Fitness F65 3400, є можливість складати тренажер і транспортувальні ролики. Може зберігатися в складеному стані, але збирати - розбирати бігову доріжку перед кожним тренуванням буде проблематично, все таки вага тренажері 115 кг. Підійде Вам, якщо проблема дефіциту житлоплощі для Вас неактуальна.

Бігові доріжки, серед кардиотренажеров - безумовний лідер за габаритами (серед силових тренажерів самі габаритні фітнес-станції ), в середньому бігова доріжка займає 1,5 - 2 кв. метра площі. Якщо розміри приміщення не дозволяють поставити доріжку для бігу Sole Fitness F65 3400, а тренуватися потрібно, купіть орбитрек , велотренажер або степпер.

Переваги занять на біговій доріжці Sole Fitness F65 3400

Заняття на біговій доріжці Sole Fitness F65 3400 в домашніх умовах мають ряд незаперечних переваг:

  • Мати бігову доріжку будинку - дуже зручно. Можна бігати, коли є вільний час, самостійно обираючи зручний графік пробіжок, економлячи час. Ви не залежите від погодних умов, не відчуваєте діскофорт, тому що тільки почали займатися спортом, і ще не все у Вас виходить так добре, як хотілося б.
  • Займаючись на біговій доріжці Sole Fitness F65 3400 Ви легко можете варіювати Ваші тренування. Електричне зміна кута нахилу бігової доріжки в діапазоні 0 - 15 градусів. Максимальна швидкість до 20 км / год. Змінюючи величину кута нахилу і регулюючи максимальну швидкість Ви можете побудувати тренувальну програму будь-якої складності.
  • Вбудовані програми оздоровчих і спортивних тренувань, складені професійними спортсменами і тренерами. Кожна програма унікальна, і переслідує досягнення конкретного результату. Не знаєте, як бігати, щоб скинути вагу? Просто виберіть потрібну програму з доступного набору бігової доріжки Sole Fitness F65 3400. Кількість тренувальних програм: 10. Опис програм: 10 програм, в тому числі 2 пульсозавісимиє
  • Бігова доріжка Sole Fitness F65 3400 дозволяє повністю контролювати тренувальний процес. Ви точно знаєте, скільки кілометрів, за який час ви пробігли, з яким навантаженням і скільки калорій витратили. Тренувальна статистика дозволить Вам планувати тренування на біговій доріжці більш ретельно. LСD дисплей, з масою параметрів. Швидкість, нахил, час, пульс. Тепер Ви можете вести статистику кожного тренування, відстежувати вплив збільшення або зменшення навантаження на Ваш організм

В принципі все вищесказане відноситься і до інших видів кардіотренажерів: велотренажер, Спінбайк , Орбітреки, гребним тренажерів, степпери.

Купити доріжку для бігу Sole Fitness F65 3400 в Спортмагазин бігових доріжок і кардиотренажеров CardioFlex.com до Києва

У нашому спортивному магазині Ви зможете вибрати і купити відповідну бігову доріжки. У нас є кардіотренажери різних виробників і видів: бігові доріжки, велотренажери, орбітреки (еліптичних тренажери), спін-байки, степпери .Все бігові доріжки представлені в нашому інтернет магазині підібрані по оптимальному співвідношенню ціни і якості. Ще один плюс покупки в нашому магазині - консультанти підберуть саме той транежер, який підходить Вам за параметрами більше другіх.Купів бігову доріжку Sole Fitness F65 3400 в нашому інтернет магазині тренажерів Ви залишитеся задоволені своєю покупкою.

Основні характеристики Бігова доріжка Sole Fitness F65 3400

Аммортизация полотна есть
Беговое полотно, см 51x152
Вентилятор нет
Вес тренажера точн., кг 115
Датчик пульса есть
Дисплей LСD
Класс домашний
Количество программ 10 программ, в том числе 2 пульсозависимые
Количество программ точн. 10
Макс. вес пользов., кг 159
Мощность точн., л.с. 3,25
Складная да
Счетчик расхода каллорий есть
Тип электрическая
Транспортировочные ролики есть
Угол наклона 0 - 15
Функции компьютера Скорость, наклон, время, пульс
Макс. швидкість, км/ч 20
Гарантія, міс 12
Тримач пляшки есть

Відгуки про Бігова доріжка Sole Fitness F65 3400

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Відгуків про цей товар ще не було.

Схожі товари
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_whatsapp WhatsApp icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок